De Klussenier Leo de Lijster

De Klussenier Leo de Lijster
De Klussenier Leo de Lijster

Lieve Vrouwepoldersedijk 27
3243 LA Stad Aan 'T Haringvliet

Dien uw aanvraag in »

0187 66 42 82
06 8264 9273
leodelijster@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 70698538

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf voor renovatie- en onderhoudsklussen? Ik ben Leo de Lijster, de Klussenier voor Stad Aan 'T Haringvliet en omgeving.

Nadat ik jarenlang een eigen meubelmakerij heb gehad, besloten ik en mijn vrouw Karin in Frankrijk een hotel op te zetten. Het vervallen hotel heb ik zelf verbouwd tot een professioneel maar karakteristiek hotel. Na 10 jaar hard werken, hebben we het goedlopende hotel verkocht en zijn we teruggegaan om in Nederland oud te worden. Maar stilzitten is niks voor mij. Vandaar dat ik mijn eigen klusbedrijf ben gestart als Klussenier.

Ik voer alle verbouwingen en kleinere klussen uit. Een kleine greep uit de mogelijkheden: verbouwing van keukens, toilet, badkamer, elektrawerk, installatiewerk en complete renovaties. En ook voor het plaatsen van dakramen of de verbouwing van de zolder naar een slaap- of werkkamer kunt u bij mij terecht.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een redelijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Stad Aan 'T Haringvliet voor:

  • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...